Content is the King of social media.

Post exemple:

December 15 - 1922 - “Cu mare drag tin sa te anunt, draga jurnalule, ca astazi au sosit primele comenzi de peste hotare, de la vecinii unguri. De parca n-ar fi motiv destul de bucurie ca la varsta mea, am putut sa cladesc afacere prospera, care sa bucure lume cu gustul pe care tot eu l-am scornit, dar sa primesc si asemenea recunoastere de la streini, mi se pare parca prea mult. Dar destul acum, ca mandria nu face bine la om si eu trebuie sa ma intorc la retetele mele.”

November 05 - 1922 - “Stiu ca nu e om care sa nu se bucure la succesuri da zau ca la asa ceva nu ma asteptam. Nici n-am inceput bine si chibzuiesc ca va trebui sa mai completez, la mana de lucru sigur, la cladire se prea poate. Imi este clar la aceasta vreme ca am facut alegerea potrivita si daca instincu-mi zice sa ma extinz, apai asa sa fie!”

June 25 - 1922 -Ne apropiem cu pasi iuti spre ispravirea lucrarilor la fabricuta. Cum la constructii nu prea am habar, eu lucrez de zor la ce stiu mai bine, desavarsirea primului produs pe care am sa-l scot la vanzare. Vreau sa fie ceva traditional, ceva ce sa placa la mic si mare, de la rege la opinca. Dupa ce am tot chibzuit vreme indelungata, am ales pateul de porc. Sa fie sublim.